Policija traga za vlasnikom pasa koji su usmrtili Vladana na Kosmaju

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd

  • 2
Kosmaj  psi izujedali coveka Foto: Ustupljene fotografije

Poznatog srpskog analitičara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su napala tri psa, a on je preminuo od posledica napada. Kako su rekli iz Veterine, u pitanju su vlasnički psi.

Kako se na ogrlicama pasa nalazi broj telefona vlasnika, policija traga za njim.

Iz Veterine Beograd rekli su da su tri psa izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G. O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, rečeno je ranije danas Tanjugu iz MUP-a.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    4. januar 2023 | 22:51

    Jutros je pored moje kuce proleteo copor od 11 pasa. Znam da se odbranim i uvek nosim topovski udar da grune samo zbog pasa i tad pobegnu,ali sta ce zene i deca koja se uplase?

  • Sirijus

    5. januar 2023 | 17:21

    Tako je to kad zivotinje imaju veca prava od ljudi.Vlasnici tvrde da su pametni , ubili bi coveka zbog kucnog ljubimca stvari stoje sasvim drugacije .Zivotinja nezna za juce za prekjuce ,nezna za brata ,sestru oca majku I nema emocija. Zamislite sada ,porodicu ovog nesrecnog coveka I njegove clanove porodice njihovu patnju I bol do kraja zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA