≫ 

Privedena žena koja je brinula o psima na Kosmaju: Izujedali Vladana nasmrt

Policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu privela V. M. zbog sumnje da je izvršila krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti

  • 27
Kosmaj psi izujedali čoveka napad pas staford Foto-montaža: Nikola Anđić, Shutterstock

Žena, koja je povremeno hranila pse koji su napali i usmrtili muškarca u Velikoj Ivanči, uhapšena je danas.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M., zbog sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S., koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa. Pomenuti psi su, kako se sumnja, 3. januara napali Vladana Radosavljevića (62) i izujedali ga.

Vladan je od posledica ujeda preminuo, a ujede je zadobila i njegova supruga koja je pokušala da ga odbrani. Vlasnik pomenutih pasa je A.S. koji je u zatvoru od septembra, a psi su povereni na čuvanje M.S. Inače, protiv M.S. je već u toku krivični postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu zbog sumnje da je izvršila krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, odnosno jer su isti psi napali devojčicu i naneli joj lake telesne povrede 1. novembra 2022, u selu Nemenikuće u Sopotu.

Kako se navodi, ona se sumnjiči da je počinila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata.

Video: Očevidac tragedije na Kosmaju: Vlada je bio živ, ali sam čuo da mu nema spasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    5. januar 2023 | 16:33

    ISTI psi su vec napali devojcicu i naneli joj povrede? Zasto tada nisu uklonjeni? Koje od drustava za zastitu zivotinja ih je tada zastitilo i zasto oni ne odgovaraju? Ocito ovde neko treba zestoko da odgovara ne samo ova sto ih je hranila. Ako se tada videlo da su psi agresivni i da hoce napasti ljude morali su tada biti uklonjeni.

  • Tašmajdan

    5. januar 2023 | 16:30

    Pun je Tašmajdan staforda, pit bulova....i dr opasnih pasa, bez povodca. Svakoga dana ujedanje, napadi na decu, ljude, male pse.... Komunalna policija Nikada nije došla po pozivu, Nikada!!

  • teusco

    5. januar 2023 | 18:18

    Hocemo odgovornost sudije koja nije kaznila vlasnike i pse jos posle prvog napada na devojcicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA