≫ 

Detaljno opisao očevo mučenje u novogodišnjoj noći u Leštanima: Zapalio im auto, pa snaji uradio nešto strašno

Sin opisao šta je otac njemu i supruzi sve radio u Leštanima

  • 1
Gori automobil u Jajincima Foto: moj_beo_grad

U novogodišnjoj noći u Leštanima, kako je Telegraf pisao, dogodilo se teško porodično nasilje u kojem je otac Srđan D. (55) zlostavljao sina M. D. (32), a potom ošamario snaju M. B. koja je u tom trenutku držala bebu u naručju. Slučaj vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo, a kako nezvanično saznajemo, sin je detaljno opisao kako ih je otac zlostavljao.

"Rasprava je počela oko pola 3. Otac mu je prvo rekao da istera jedan auto na poljanu da ga zapali, a da će do Božića da mu zapali i drugo. Sin je isterao vozilo, on ga je polio benzinom, pa zapalio. Na terenu su bili vatrogasci koji su ugasili vatrogasci. Međutim, Srđan nije odustao od nasilja. Ušao je u sobu u kojoj su bili njegov sin i snaja. Snajka mu je rekla da izađe napolje, da hoće da doji bebu, ali je on ošamario i onda seo na njihov krevet. Policija ga je i uhapsila na tom krevetu", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici. Takođe je utvrđeno da Srđan ne poseduje ilegalno oružje.

Video: Biserku je majka bacila u reku, a u hraniteljskoj porodici su joj satarom odsekli nos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA