≫ 

3 dokaza na osnovu kojih policija sumnja da je Ivanu ubio poznanik: On ju je poslednji video i napustio Srbiju

- Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu- kaže naš sagovornik iz policije

  • 3
Devojka sa Zvezdare policija Foto: Marko Jovanović, Facebook

Studentkinju Ivanu K. (26) sa Zvezdare, prema još nepotvrđenim informacijama, ubio je njen prijatelj tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos, pokazali su prvi detalji iz istrage. 

Kako saznajemo, iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je on bio pored devojke u trenutku smrti. Policija je na telu Ivane našla DNK trag koji pripada njenom prijatelju. Međutim, on nije osumnjičen za zločin.

Ivana Krivokapić, umrlica Foto: N.B.

- On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu- kaže naš sagovornik iz policije.

Oproštaj

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao: "Anđele moj. Čisto nemogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Biceš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

O tome da li je za zločin osumnjičen J. G. nema zvaničnih potvrda nadležnih.

Podesećanja radi, Ivanino beživotn telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i komina

    11. januar 2023 | 09:01

    A brate moj pored toliko naših momaka one nadju šipce, azilante i svakojake islamiste sa iskrivljenim mozgovima i pogledima na svet.

  • Rasko

    11. januar 2023 | 08:31

    Mladoj ženi laka zemlja i vječni mir, porodici saučešće. Ovaj zločinac zaslužuje najstrožu kaznu za ovakavo svirepo ubistvo. Bože moj šta je tražila sa albancem da se druži??

  • N

    11. januar 2023 | 09:08

    Ovo samo govori o nesposobnosti i neobucenosti nase policije..Pa sta da je u pitanju profi ubica, nikada ne bi provalili ko je..Veci je problem sto narodu stavljate skramu na oci ovakvim objavama..To ide do te mere da vas nije sramota, nego se jos i lozite na to sa sve teorijama zavera..Glupost je u ovoj zemlji odavno dobila vrednost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA