≫ 

Snimak razbojništva u prodavnici na Zvezdari: Devojka nožem izbola radnicu, ubrzo je uhapšena

Osumnjičena je pronađena u "Šumicama" i lišena je slobode

  • 1

U prodavnici u Ulici Murmanska na Zvezdari izbodena je prodavačica koja je pokušala da spreči krađu.

Tačnije, razbojnik je najpre ušao u prodavnicu, navodno da nešto kupi, da bi posle nekoliko minuta, izvadio, odnosno izvadila nož i zatražila pazar od prodavačice.

Međutim, hrabra prodavačica nije htela da preda novac, pa je došlo do fizičkog obračuna. Razbojnica je tada potegla nož i napala oštećenu, koja je ubrzo napustila lokal u kom je zaključala devojku, posle čega je razbojnica polomila staklo vrata prodavnice i pobegla.

Prvo osnovno javno tužilastvo je u saradnji sa PS Zvezdara intenzivnim operativnim radom danas identifikovalo izvršioca M. A. M. rođenu 2000. godine, a ista je pronađena u parku "Šumice" i lišena slobode.

Takođe pronađeni su nož, obuća i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom izvršenja krivičnog dela. Po nalogu dežurnog zamenika Prvog OJT u Beogradu, osumnjičenoj M.A.M. određeno je zadržavanja u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti saslušana pred tužiocem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    17. januar 2023 | 23:17

    Kad bi dobila jedno 40 godina za ovo, nikom ne bi palo na pamet, ovako ce za koji mesec da izadje, sledeci put bi mogla da ubije nekog... Radnici po ciglu sa sobom, pa u slucaju napada, samo precizno, i u glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA