≫ 

Devojka sa snimka užasa na Zvezdari "iza rešetaka": Ušla u radnju, izvadila nož i posekla vlasnicu

Ona je danas saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

  • 0

A.M.M., po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Policijske stanice Zvezdara zadržana je 48 sati zbog sumnje da počinila razbojništvo. 

Prema navodima krivične prijave, osumnjičena A.M.M. je krivično delo koje joj je stavljeno na teret počinila pre tri dana u večernjim časovima, na taj način što je ušla u maloprodajni objekat na Zvezdari, u kom se nalazila vlasnica, oštećena J.K. tražeći da kupi cigarete i sok. Potom je uz pretnju nožem od oštećene zatražila da joj preda pazar, što ona nije htela da učini.

Između nje i osumnjičene došlo do fizičkog obračuna, koji se odvijao prvo u samom objektu, a potom i ispred njega. U jednom trenutku, dok se oštećena nalazila ispred objekta, osumnjičena je ušla unutra i počela da vrši premetačinu tražeći novac, što je oštećena iskoristila i zaključala osumnjičenu u unutrašnjost objekta.

Osumnjičena je nakon toga razbila staklo na vratima i kroz tako napravljen otvor se trčeći udaljila sa lica mesta, zajedno sa novcem koji je oduzela iz kase u iznosu od oko 63.000,00 dinara. Kritičnom prilikom oštećena je zadobila telesne povrede u vidu dve sekotine na grudnom košu i jedne sekotine malog prsta.

U prostorijama Policijske stanice Zvezdara izvršeno je prepoznavanje osumnjičene A.M.M. od strane svedoka oštećene, koja je osumnjičenu prepoznala kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu, narediti vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA