≫ 

Vasilije osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva Stefana: Pretukao ga i ubo nožem 5 puta

Lazarević je preminuo u Domu zdravlja Obrenovac

  • 2
sud, sudnica, suđenje, presuda, tužba, tužbe, sudski predmeti Foto: Shutterstock

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Vasilija Mirkovića na kaznu zatvora od 12 godina, jer je ispred ugostiteljskog objekta u Obrenovcu 23. decembra 2018. godine naneo više uboda nožem Stefanu Lazareviću, koji je od povreda preminuo.

Drugostepeni sud je odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu, kojom je Mirković osuđen za krivično delo ubistvo, navodi se u odluci objavljenoj na sajtu suda.

Mirković je proglašen krivim jer je nakon verbalnog sukoba, Lazarevića više puta udario zatvorenom šakom desne ruke u predelu glave i tela.

Nakon toga osuđeni je nožem Lazarevića ubo pet puta i naneo mu povrede od kojih je preminuo u Domu zdravlja Obrenovac, dok je okrivljeni napustio lice mesta.

Video: Novinarka Telegrafa u Bostonu snimila izlazak muža Ane Volš iz sudnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    21. januar 2023 | 14:25

    12 godina? Zar ovo nije za makar 40 godina?

  • Djole

    21. januar 2023 | 14:53

    U normalnim zemljama to je 40 goili doživotna robija. 12 god..?? Alo. Hajde ubij onoga, daću ti 1.000 eur, dobit ćeš 10 - 15 god a mi ćemo sredit da izaďeš ranije. E to je pravosuďe Srbije. Na źalost. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA