≫ 

Otkrivamo: Goran Đokić koji je ubio Jelicu i Gocu radio u Domu za stare u kojem je umro muž jedne od sestara

"Nakon smrti supruga započeo je vezu sa jednom od sestara, tako je znao da imaju pare"

  • 11
Bežanijska kosa, smrtni slučaj Foto: Telegraf.rs

Goran Đokić (37) koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, a za koga se sumnja da je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru Gordanu Đ. (78), kako Telegraf saznaje, radio je u Domu za stare u kojem je preminuo suprug jedne od sestara.

"On je radio u jednom Domu za stare u kojem je suprug jedne od sestara preminuo. Nakon toga, on je započeo emotivnu vezu sa jednom od njih, pa je tako i znao da imaju novac", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja. 

Pored njegovog tela je, kako smo objavili, nađeno oproštajno pismo.

"On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo Goran Đokića pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Video: Izjava prijateljice jedne od sestara koje su pronađene mrtve na Bežaniji: Ja sam zvala policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦

    27. januar 2023 | 22:48

    Kakva crna emotivna veza, znao za pare, planirao , smisljao ubio ih i na kraju kao kukavica digao ruku na sebe da ne bi odgovarao. Jadno

  • Vera

    27. januar 2023 | 23:29

    Na koji nacin je uspeo karicom ciji nije vlasnik da podigne toliki novac ? Pitanje za ljude iz struke, koji znaju sta se desava sa karicom ako se na bankomatima par puta podigne veca suma novca?

  • Lili

    28. januar 2023 | 09:03

    Joj Bože... Kad omatori pa pobrljavi pa ne zna šta radi... I poveruje da s e dopada mladom čoveku... Tuga i jad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA