≫ 

Jovanov rođak umešan u zločin, steže se obruč oko ubice: Novi detalji ubistva vlasnika menjačnice iz Veternika

Nezvanično, pokojni Janićijević dobro je poznavao svog ubicu i praktično su bili prijatelji

  • 0
Jovan Janićijević ubistvo u Novom Sadu u Veterniku Foto: Nikola Bilić

Novosadska policija steže obruč oko ubice vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića (47), koji je brutalno ubijen u Veterniku da preko 20 uboda nožem.

Kako saznajemo od izvora dobro upoznatog sa istragom, radi se o muškracu četrdesetim godinama, a njega poznaje i policija, ali i veliki broj Novosađana, jer se često kreće po gradu i bavi se biznisom.

Istraga ide i u tom pravcu, da bi jedan od osumnjičenih koji je umešan u zločin, mogao biti i bliski rođak ubijenog, ali su to samo prve indicije.

Pokojni Janićijević dobro je poznavao svog ubicu i praktično su bili prijatelji.

Tome u prilog ide i činjenica da je Jovan odmah po pozivu otišao da se nađe sa njim.

Jovanovi prijatelji kažu da je bio nepoverljiv i da je verovao samo onima sa kojim je jako blizak. Ubica ga je navodno to veče pozvao da se nađu da mu Jovan zameni veću količinu novca. Oni su seli u Jovanov "fijat 500", pozdravili se, a ubica je odmah potom stavio nož pod grlo i tražio mu torbu sa novcem.

Jovan koji je novac zaradio pošteno nije tako lako hteo da ga preda napadaču, pa je usledio krvavi pir. Svirepi ubica je preko 20 puta izbo Janićijevića, a kobni su bili ubodi u srce i u pluća.

On se potom udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu, a policija je pretražila širi reon mesta zločina, a kamera na kući pored koje se zločin dogodio, sve je zabeležila. Intenzivnim radom policija je došla na trag ubici koji bi mogao biti uhapšen svakog trenutka, kao i njegovi saučesnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA