≫ 

"Terao ćerku da legne pored njega i lupao joj čvrge": Saslušana majka koju je sin prebio i pretio joj smrću

Deca su pobegla kod tetke, a on je, kako se sumnja, napao majku

  • 0
Zena, nasilje u porodici, policajac

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock/A. Nalbantjan

A. Đ. (63) koju je sin I. Đ. (40), kako se sumnjiči, pretukao u stanu u Mirijevu, a zatim joj pretio ubistvom, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u kojem je opisala horor koji joj se dogodio pre tri dana.

On se, podsetimo, sumnjiči da je u subotu oko 12 sati ušao u verbalni sukob sa majkom došao zbog toga što je prethodno maltretirao decu. Nakon toga bacio ju je na krevet i udarao rukama i nogama. U jednom trenutku joj je rekao da u slučaju "da ga prijavi policiji kad izađe iz zatvora on će je ubiti".

"Ona je rekla da je Ivan ušao u sobu gde ćerke učile. Stariju je terao da legne pored njega u krevet, ona nije htela, pa joj je udario čvrge po glavi.

Deca su potom istrčala iz stana i pobegla kod tetke koja živi na istom spratu.

Potom su se njih dvoje posvađali, on je onda bacio majku na krevet i stegao je, te joj rekao da će da je iseče na komade. Takođe joj je zapretio da će je ubiti ako pozove policiju i ako on ode u zatvor", 

Međutim, on je u tužilaštvu sve demantovao. Tužilac je zatražio da mu se zbog nasilja u porodici odredi pritvor do 30 dana što je i učinjeno.

Nesrećna žena je imala lake telesne povrede.

Video: Kuća u kojoj se Dušan S. razneo bombom u Vršcu: Pre toga tukao devojku i njenu majku crevom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA