≫ 

Poznato stanje povređenih u noćašnjoj nesreći na putu Leskovac - Grdelica: Devojka poginula na licu mesta

Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su ih sagledali lekari UKC Niš

  • 3
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

U Urgentni centar UKC Niš rano jutros primljena su tri pacijenta P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18), sa višestrukim povredama. Oni su, podsetimo,povređeni noćas oko 3 sata u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Grdelica. U nesreći je poginula devojka. 

Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su ih sagledali lekari UKC Niš.

V. S. je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Nakom dijagnostike utvrđene su politraume. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan.

Kod A. S. je utvrđen serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u urgentnom centru, radi dalje opservacije i praćenja stanja.

Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura.

Devojka je na licu mesta izdahnula i nije joj bilo spasa, a mladići su hitno prebačeni u urgentni centar Opšte bolnice Leskovca, gde im je ukazana sva neophodna pomoć i odatle su transportovani za KC Niš.

Video: Drama i haos na Goliji: Skijaši ostali zavejani i ne mogu da pokrenu automobile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    5. februar 2023 | 09:37

    Da li roditelji znaju gde su im deca u to doba

  • Boško

    6. februar 2023 | 08:49

    18 godina a već imaju kola!?!? Auu, a ja otišao u penziju kao profi vozač kamiona i nemam para ni za kola ni za njihovo održavanje! Šta rade ti roditelji, kao da ne misle na decu. Ili im je važno zbog okoline, da se vidi da njihovo dete ima auto... Strašno!

  • Miško

    5. februar 2023 | 15:24

    Ma koji bre pojas , to je za kukavuce... Mi se nikad ne vezujemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA