≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji pucnjave u Čačku: Uhapšen napadač, ušao sa puškom u kafić i pucao u gosta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sedeo. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povrđenom

  • 18

U pucnjavi koja se danas oko 16 sati dogodila u Ulici Gavrila Principa u Čačku teško je povređen muškarac (39) koji je hospitalizovan na Urgentno - prijemnom odeljenju u Opštoj bolnici u Čačku.

- Primljen je sa prosterlnom ranom prednjeg trbušnog zida i otvorenom ranom glave. Priprema se njegov prijem u jedinicu intenzivne nege - saopšteno je iz Opšte bolnice Čačak.

Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sedeo. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povrđenom.

- Napadač je brzom intervencijom pronađen i ponovo doveden na lice mesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima. U pitanju je stariji čovek, a motiv pucnjave još nije poznat - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Video: U Čačku ranjen mladić iz vatrenog oružja: Snimak sa lica mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    6. februar 2023 | 18:10

    Smem da se zakunem da je napadac imao debeo razlog sto je pucao u mladica,niko nece uci tako u lokal i pucati u odredjenog coveka bez razloga

  • Vrlo

    6. februar 2023 | 17:34

    Verovatno da je covek pucao na dilera koji mu truje dete tako da je po meni samoodbrana jer ko napadne na porodicu zna se sta mu sleduje posto institucije ne rade poceli ljudi da uzimaju pravdu u svoje ruke...

  • Veteran

    6. februar 2023 | 19:08

    Obično se to dešava kada država ne radi svoj posao,onda je narod prinudjen da uzme zakon u svoje ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA