Vreme čitanja: oko 1 min.

Hirurgu osumnjičenom da je tukao suprugu u Zemunu krvare prsti: Nikoline kolege otkrile jeziv detalj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače, I. O. je operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja

  • 4
Hirurg, N.O. Instagram

Nikola Ostojić (48), hirurg sa VMA, osumnjičen da se brutalno iživljavao nad suprugom I. O. (42) 27 dana za vreme kojih je bio na bolovanju, kako za Telegraf kažu njegove kolege, nije radio jer je dobio oboljenje kože na rukama.

"On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama", rekli su za naš portal.

Inače, I. O. je operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica gore navedenog zlostavljanja.

"Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja", rekao nam je sagovornik.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

Video: Kako prijaviti nasilje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nens

    9. februar 2023 | 14:45

    A osecaj da bije nije izgubio

  • Vvv

    9. februar 2023 | 15:44

    Šta bi tek bilo da nije izgubio osećaj u rukama? Izgubio je on nešto mnogo važnije-osećanja i ljudskost !

  • Sandokan

    9. februar 2023 | 21:50

    Ni bolest ni lekovi ne opravdavaju njegovo besomucno prebijanje supruge i majke svoje dece. On ne zasluzuje niciju samilost samo dozivotnu robiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA