Vreme čitanja: oko 2 min.

"Venula je pored njega. Vređao je i branio joj da se druži": Potresna ispovest majke ubijene devojke u Grockoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je objasnila i njihov odnos se malo promenio od kada je upoznala mladog policajca.

  • 12
Pucnjava, ubistvo i samoubistvo, Grocka Printskrin: Telegraf.ts

Službenik policije Đorđe P. (28) koji je juče ubio uprugu Nevenu P. (20), a zatim u stanu u Grockoj izvršio samoubistvo je prema rečima majke ubijene devojke vređao Nevenu i nije želeo sa njom nigde da ide. 

- Od samog starta sam ja videla da to ne štima kako treba. Govorila sam joj da obrati pažnju, ali mi nije dozvoljavala da se mešam. Kao majka sam ćutala kako ne bih svom detetu pravila problem - kaže potresena majka za Kurir.

Kako je objasnila i njihov odnos se malo promenio od kada je upoznala mladog policajca.

- Jako smo bliske, ali od trenutka kada ga je upoznala i sve do momenta kada mi se požalila da želi da ga ostavi nisam znala ništa, osim što sam videla i predosetila. Pored njega ona nije bila ona stara, venula je - kaže majka i dodaje da ju je podržala u odluci da ga ostavi.

- Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali - kaže majka.

Prema njenim rečima, ona ga je ostavila 20. januara.

- Tada ga je konačno ostavila, ali i tada je pokušao da je liši života pa ga je njegov otac razoružao jer sam im ja javila da idu kod njih. Nije ga se plašila, verovala mu je. Verovala je da je nikada neće povrediti. Zato je do poslednjeg trenutka bila hrabra i otišla sama iako je znala da može da ponovi isto od 20. januara. Nažalost moje dete je ubijeno, oduzeo joj je život najveći monstrum koji postoji na ovom svetu - rekla je ogorčena majka.

Majka apeluje na sve da poslušaju svoje roditelje i ne rade stvari zbog kojih će se celog života kajati.

- Bol je neizmerna. Volela bih da nekako doprem do dečijih mozgova i usadim im to da su roditelji u pravu u ovakvim situacijama. Moja duša je delom otišla uz nju. Tugu i bol ne umem da opišem i ne želim nijednom roditelju da doživi gubitak svog deteta - rekla je majka ubijene Nevene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    11. februar 2023 | 22:13

    Za sve ovo više nema objašnjenja. I zakoni i obuke policijskih službenika i sigurne kuće i stručnjaci i emisije i radionice. Kao da je neko otvorio sezonu lova na žene i devojke u Srbiji i jednostavno ne znam kako više čovek, normalan čovek da zaštiti svoju decu. Svoje ćerke, buduće ili sadašnje supruge i majke. Jer svi pate i muškarci i žene, i očevi i majke, podjednako. Pritisak života, egzistencijalni problemi, stalne pretnje ratom, ekonomskom neizvesnošću, pandemija koja je bila užasna. Sve to utiče na populaciju. Ali da tako mlad čovek, policajac, ubije u Grockoj suprugu koja je praktično još uvek dete, da se sinovi iživljavaju nad majkama, roditeljima, pa to zaista znači da društvo nije normalno. Nije. Ali društvo prati one koji grade sebi hramove, pa ne čudi što su se svi kriterijumi pogubili. Što je onaj ludak ubio malu Petru u kofi vode. I nema ovo veze sa patrijarhalnim matricama, u pitanju su mentalni poremećaji pojedinaca kojih je očigledno previše za tako mali narod. U političkom životu seju se isključivosti, podele, etikete, mržnja, pretnje smrću i to na televizijama, portalima, na društvenim mrežama. Sa svih strana političkog spektra. Dok tajkuni ubiraju kajmak. Ovo ovako više ne ide. Kada je bilo koji zakon koji ide u korist građana mrtvo slovo na papiru, i politički se utiče na sprovođenje, društvo plaća ceh koji plaća. A plaća ga i na najskuolji način, životima žena. Kraj.

  • Gvoz

    11. februar 2023 | 21:42

    Sujetan,a još Policajac samo kako on kaže, znam žene koje velicaju svoje muževe Policajce čak i kada nisu u pravu, jednostavno profesionalna deformacija, u stanici ceo život privodis nekog i navikao da bude po njegovom i tačka, oni ne znaju da posao i život odvoje, da posao ostave na posao, u okolini imam te ljude, inače se slabo druže sa ljudima, mali je broj njih koji može da se odvoji, tek kad odu u penziju ostanu bez službene tek nastaje haos kada vide gde su i šta su, žalost za ovu mladu ženu, tragedija..

  • Žorž Vea011

    12. februar 2023 | 00:16

    Pokusao da je ubije ali ga je njegov otac razoruzao …..a on je uredno nastavio da obavlja posao u sluzbi gradjana ….tragi-komedija zakona policije sudstva i svega ostaloga ….jos jedan zivot je izubljen greskom nadleznih sluzbi i propustom i javaslukom.Da je moj sin krenuo da ubije devojku ja ga ne bih razoruzao nego bih ga ubio sam …..a da mi je cerku neko pokusao da ubije opet bih otisao i ubio bih ga pre nego sto bi mu palo napamet ! Zakon treba uzeti u svoje ruke jer u ovoj drzavi pravde nema niti ce ikada biti za bolesnike i monstrume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA