"Venula je pored njega. Vređao je i branio joj da se druži": Potresna ispovest majke ubijene devojke u Grockoj

Kako je objasnila i njihov odnos se malo promenio od kada je upoznala mladog policajca.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vojkan

    12. februar 2023 | 07:10

    Primaju svasta u policiju...policiji oduzeti oruzije i dati pendreke samo...

  • Žorž Vea011

    12. februar 2023 | 00:16

    Pokusao da je ubije ali ga je njegov otac razoruzao …..a on je uredno nastavio da obavlja posao u sluzbi gradjana ….tragi-komedija zakona policije sudstva i svega ostaloga ….jos jedan zivot je izubljen greskom nadleznih sluzbi i propustom i javaslukom.Da je moj sin krenuo da ubije devojku ja ga ne bih razoruzao nego bih ga ubio sam …..a da mi je cerku neko pokusao da ubije opet bih otisao i ubio bih ga pre nego sto bi mu palo napamet ! Zakon treba uzeti u svoje ruke jer u ovoj drzavi pravde nema niti ce ikada biti za bolesnike i monstrume.

  • Carica Sveta

    11. februar 2023 | 22:13

    Za sve ovo više nema objašnjenja. I zakoni i obuke policijskih službenika i sigurne kuće i stručnjaci i emisije i radionice. Kao da je neko otvorio sezonu lova na žene i devojke u Srbiji i jednostavno ne znam kako više čovek, normalan čovek da zaštiti svoju decu. Svoje ćerke, buduće ili sadašnje supruge i majke. Jer svi pate i muškarci i žene, i očevi i majke, podjednako. Pritisak života, egzistencijalni problemi, stalne pretnje ratom, ekonomskom neizvesnošću, pandemija koja je bila užasna. Sve to utiče na populaciju. Ali da tako mlad čovek, policajac, ubije u Grockoj suprugu koja je praktično još uvek dete, da se sinovi iživljavaju nad majkama, roditeljima, pa to zaista znači da društvo nije normalno. Nije. Ali društvo prati one koji grade sebi hramove, pa ne čudi što su se svi kriterijumi pogubili. Što je onaj ludak ubio malu Petru u kofi vode. I nema ovo veze sa patrijarhalnim matricama, u pitanju su mentalni poremećaji pojedinaca kojih je očigledno previše za tako mali narod. U političkom životu seju se isključivosti, podele, etikete, mržnja, pretnje smrću i to na televizijama, portalima, na društvenim mrežama. Sa svih strana političkog spektra. Dok tajkuni ubiraju kajmak. Ovo ovako više ne ide. Kada je bilo koji zakon koji ide u korist građana mrtvo slovo na papiru, i politički se utiče na sprovođenje, društvo plaća ceh koji plaća. A plaća ga i na najskuolji način, životima žena. Kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA