Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otišla bih umesto tebe, samo da ostaneš sa svojom decom": Bolne reči rodbine poginule Marije

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da je moglo da se bira ja bih otišla za tebe, samo da ti ostaneš sa tvojom decom. Hvala ti što si bila dobra majka i što si mog brata volela nesebično. Počivaj u miru Cvete beli"

  • 1

Od Marije B. (35) koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu od Prijepolja rodbina se oprostila bolnim rečima.

„Da je moglo da se bira ja bih otišla za tebe, samo da ti ostaneš sa tvojom decom. Hvala ti što si bila dobra majka i što si mog brata volela nesebično. Počivaj u miru Cvete beli“, napisala je Dragana B., sestra njenog supruga.

Inače, sa njom je u vozilu bilo njeno troje dece, a povređeno je dvoje.

Jedno dete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane lekara prijepoljske Hitne pomoći transportovano u užičku Bolnincu, dok je drugo dete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu.

Video: Muškarac poginuo u udesu na Ibarskoj magistrali: Snimak sa lica mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA