Vreme čitanja: oko 1 min.

Pančevac pijan davio majku i pretio da će da je ubije: Preti mu 6 meseci zatvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je tražilo kaznu zatvora od šest meseci kao i izricanje mere bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine

  • 1
Porodična svađa, nasilje u porodici nad roditeljma starijima starcima, starac, starica, tuča, razdor, roditelji deca neslaganje Foto: Shutterstock

Protiv D. G. iz Pančeva Osnovno javno tužilaštvo u tom gradu podnelo je optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Naime, on je 28. oktobra 2022. pod dejstvom alkohola u porodičnoj kući u Pančevu napao majku Z. B. G. tako što ju je nakon kraće rasprave stezao u predelu vrata. Takođe joj je uputio pretnju da će je ubiti.

Zbog toga je tužilaštvo tražilo kaznu zatvora od šest meseci zatvora, kao i izricanje mere bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA