≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav Aleksić stigao u Viši sud: Opet ga sačekali transparenti, oštećena svedoči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju

  • 0

Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica škole glume, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu.

Optuženi je stigao u Palatu pravde.

Na prethodna dva ročišta oštećena N. V. dala je svoj iskaz i odgovarala na pitanja Aleksića i njegovog advokata.

Odbio da odgovara na pitanja

Na jednom od prethodnih ročišta, koje je bilo još jedno u nizu odloženih, ali ovog puta nije bilo u pitanju Aleksićevo loše zdravstveno stanje, već to što je vlasnik škole glume odbio da odgovara na pitanja punomoćnika oštećene Milene Radulović Jugoslava Tintora.

- Neću da odgovaram na njegova pitanja, on je 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost - objasnio je Aleksić.

Tintor mu je na to rekao "da se zapita da li je ikada bio učitelj glume".

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra 2021. godine je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor. Kućni pritvor mu je ukinut 10. marta 2022. godine i od tada se brani sa slobode.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA