≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nebo je htelo da uzme svog anđela": Bolno opraštanje od Sanje iz Pirota koju je svirepo ubio bivši partner

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav M. je i ranije osuđivan za proganjanje, a Sanja ga je ponovo prijavila za isto krivično delo

  • 7
Sanja manoilov, ubijena, Pirot Foto: Facebook/S. M.

Sanja M. (45) svirepo je ubijena juče u centru Pirota dok je birala voće sa tezge ispred jedne radnje. Nju je hicem u glavu usmrtio bivši partner Miroslav M. (55).

Porodica i prijatelji opraštaju se od Sanje, a neki od njih ostavili su dirljive poruke.

"Neka te anđeli čuvaju", "Počivaj u miru, draga drugarice", "Počivaj u miru među zvezdama i anđelima Sanja", neke su od poruka oproštaja.

- Sanja, pamticu te kao čoveka sa dušom. Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana... Jednom rečiju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela jer i tamo negde gore, gde si sadam anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju - reči su kojima se od Sanje oprostio jedan Spasen.

Miroslav M. je i ranije osuđivan za proganjanje, a kako je saznao Telegraf.rs, Sanja ga je ponovo prijavila za isto krivično delo. On je imao i zabranu prilaska bivšoj partnerki, ali ga ta mera nije sprečila da joj se prikrade i liši je života na javnom mestu.

- Osumnjičenom se na teret stavlja teško ubistvo i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M. M. je juče u jutarnjim satima u centru grada u blizini STR "Mini Market Kajzer Pro" prišao M. S. i u predelu njene glave ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja. Žena je ubrzo preminula. M. M. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati - naveli su iz Višeg javnog tužilaštva u Pirotu.

Danas se očekuje njegovo saslušanje.

Video: Prvi snimci sa mesta zločina u Pirotu: Ubica je ovde ženi pucao u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle

    6. mart 2023 | 12:27

    Zabrana prilaska je šarena laža. Kazne moraju biti tako oštre, da se možda time spreče ovakvi užasi. Ali, kažem možda. Ko se namerači da ubije, teško da će ga bilo šta sprečiti, pa ni kazna koja sleduje. Ovo je već stvarno strašno.

  • SVM

    6. mart 2023 | 12:54

    Lud čovek je lud čovek. Bilo u kuć ili na javnom mestu. Šta ludog čoveka sprečava da šatro,posle nekih zabrana,bilo gde ubije koga je naumio. I šta ćemo sad? E,sad može u ludaru aaaaa,a kada je pretio nije mogao

  • Goran

    6. mart 2023 | 13:31

    Dok se ne uvedu zaista ostre zakonske mere,dok sudstvo ne bude radilo svoj posao ovo ce biti sve gore!Ovo zaista vise nije normalno,kakvo se to zlo uvuklo medju ljude!?Razveo sam se pre 20 godina,nikada ni pomislio nisam tako nesto da uradim!Nismo ostali u prijateljskim odnosima,svako na svoju stranu,svako ima svoje zivote,i cao!Ako nista drugo,to je majka mog deteta,nekada je postojala ljubav,sad od toga nije ostalo nista i zato bolje je razlaz svako na svoju stranu!Samo strozije kazne mislim da bi ovo ludilo resilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA