≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zbog lepe Sanje, Pirotom teče reka suza: Evo šta znamo o njenom dželatu Miroslavu, a jedna stvar je misterija

Vreme čitanja: oko 3 min.

Obdukcija je, nezvanično, pokazala da je ženu usmrtio hitac iz pištolja u glavu

  • 13
Pirot pucnjava ubistvo Sanja M, i Miroslav M Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić, Facebook/S. M.

Miroslav M. (55) osuđivan za proganjanje dok je čekao novo suđenje za isto krivično delo ubio je bivšu partnerku Sanju M. (47) koja ga je policiji i prijavila! imao je čak i zabranu prilaska žrtvi.

Nakon zločina sa pištojem u ruci predao se policiji.

Obdukcija nesrećne žene je, kako "Telegraf.rs" saznaje, završena i pokazala je Sanja sa jednim hicem upucana u glavu i smrt je odmah nastupila.

Ona je za svega 64 dana deveta ubijena žena u  Srbiji.

Sanja manoilov, ubijena, Pirot Foto: Facebook/S. M.

Zločin se dogodio u nedelju nasred ulice kada je oštećena, koja je, inače, vlasnica prodavnice obuće, telefonirala i kupovala voće. Osumnjičeni vlasnik menjačnice prišao je nesrećnoj ženi i ubio je iz pištolja.

Miroslav M. Pirot, ubio bivšu suprugu Foto: Facebook

Proganjanje

- Osnovnom sudu u Pirotu je 22. februara 2022. godine, od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Pirotu, podnet predlog za donošenje rešenja o zabrani prilaženja, sastajanja i komuniciranja prema osumnjičenom M. M. u odnosu na oštećenu S. M. i svedoka, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje, a radi obezbeđenja nesmetanog vođenja krivičnog postupka. Istog dana Osnovni sud u Pirotu je doneo rešenje kojim je odredio meru zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja osumnjičenom M. M. sa oštećenom S. M. i svedokom, koja će trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravnosnažnosti presude - stoji u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pirotu.

Kazna

Nakon ovog Osnovni sud u Pirotu, kako se može zaključiti iz saopštenja, osumnjičeni Miroslav M. je prihvatio sporazum o priznavanju krivice, tačnije, izjasnio se da je kriv i da je proganjao bivšu partnerku. Sud ga je potom osudio na novčanu kaznu.


Pirot pucnjava ubijena bivša žena Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

- Istog dana OJT u Pirotu dostavilo je sudu predlog da se izrečene hitne mere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, produži prema M. M. iz Pirota u odnosu na žrtvu nasilja, S.M. iz Pirota, a predlog je usvojen rešenjem Osnovnog suda u Pirotu od 24. februara 2022. godine. Izrečene hitne mere od strane PU Pirot su produžene za još 30 dana. Izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja prema osumnjičenom M. M. u krivičnom postupku je produžavana na svaka tri meseca, sve do donošenja presude 20. jula 2022. godine, kojom je Osnovni sud u Pirotu prihvatio Sporazum o priznanju krivičnog dela 9. maja 2022. godine, zaključen između okrivljenog M. M. i OJT Pirot, i okrivljenog oglasio krivim za krivično delo proganjanje prema oštećenoj S. M. i osudio ga na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara, koju je okrivljeni M.M. dužan da plati u roku od šest meseci, počevši od dana pravnosnažnosti presude - piše u saopštenju OJT u Pirotu.

Motiv zločina još nije poznat. Nezvanično, Miroslav policiji nije rekao zbog čega je presudio bivšoj partnerki.

Opraštaj

Neutešni prijatelji i porodica se opraštaju od ubijene žene.

- Sanja, pamtiću te kao čoveka sa dušom...Imala si srce, imala si dušu, bila si dobra, vedra, nasmejana...Jednom rečju bila si anđeo na zemlji, ali nebo je htelo da uzme k sebi tog divnog anđela, jer i tamo negde gore gde si sada, anđeli poput tebe trebaju Bogu. Počivaj u večnom miru i spokoju, porodici duboko saučešće u ovim preteškim trenucima - navodi se u potresnim porukama opraštanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    7. mart 2023 | 08:21

    sve sudije koje su bili na njenom slučajni ispitati i kazniti ako je bilo propusta a očigledno da jeste pošto je ubica bio slobodan i imao oružje KORUPCIJA NA NAJVIŠEM NIVOU

  • Mile

    7. mart 2023 | 08:23

    Sujeta, otkud je smela da se usudi i prijavi ga. Eto, a sta znaci zabrana prilaska? Prisao joj je fino.. bas ste je zastitili svaka cast.

  • Nene

    7. mart 2023 | 08:26

    I sad kad je priznao hoćete li mu oprostiti?A gde je krivica i ko kontroliše prethodnu presudu? Tako to kod bas biva...niko nije kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA