≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Marko koji se traži zbog ubistva Eskobara u Rušnju: Ako ga vidite odmah javite policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je peti osumnjičeni za ubistvo, na Interpolovoj poternici je

  • 2
Marko Pjanović Foto: MUP

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tragaju za licem Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a RS.

- Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u poslednja 24 sata primećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj "122" ili se obrate najbližoj policijskoj stanici - naveli su.

Policija u Sarajevu sinoć je uhapsila devojku Azru Š. (22) zbog sumnje da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) u Rušnju, a intezivno tragaju za njenim drugom takođe državljaninom BiH.

Očekuje se da će po zahtevu Srbije ona biti uskoro isporučena našoj zemlji.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrla "golf 4" kojim su se Luka V. (35) i Stefan Z. (28) dovezli do pompe, a nakon ubistva pobegli. Prema našim informacijama, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

U ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Luka i Stefan koji su se branili ćutanjem.

Video: Na stolu plazma, čips i pištolj: Snimak iz štek stana osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA