Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika akcija MUP-a u pet gradova u Srbiji: Nađeno 668 migranata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd, na više lokacija u gradu pronašli su ukupno 163 iregularna migranta

  • 0
Iregularni migranti

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih uprava u Beogradu, Subotici, Somboru, Kikindi i Šapcu, u saradnji sa graničnom policijom i Žandarmerijom, u akciji usmerenoj na suzbijanje ilegalnih migracija, pronašli su ukupno 668 iregularnih migranata.

Policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd, na više lokacija u gradu pronašli su ukupno 163 iregularna migranta. Policija je na teritoriji Subotice u improvizovanim objektima na području

šumskog pojasa uz granicu sa Mađarskom, kao i na području grada, pronašla 180 migranata, dok je na više lokacija u Somboru pronađeno 129 iregularnih migranata.

Policijski službenici su na više lokacija u opštini Kanjiža zatekli ukupno 60 iregularnih migranata, dok je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije pronađeno 136 iregularnih migranata.

Svi pronađeni migranti su, u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice, prevezeni u prihvatne centre gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj. Policija će, i u narednom periodu, sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata.

Video: Među uhapšenim migrantima kod Subotice, lišena slobode dva lica koja su na svetskim poternicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA