Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragična sudbina napadnute žene: Sahranila oba sina i muža, osumnjičeni muškarci seju strah i trepet u selu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju", ispričala je jedna uplašena komšinica

  • 0
Tužna žena, suze, silovanje

Foto: Profimedia

Muškarci Lj. N. (32) i maloletnik (17) iz okoline Zrenjanina, koji su uhapšeni juče zbog sumnje da su u četvrtak opljačkali i silovali S.K. (68), od ranije su poznati kao nasilni i problematični prenosi Blic.

Kako su ispričali meštani Radojeva iz Nove Crnje, zbog njih celo selo živi u strahu. Za S.K. kažu da "ni mrava ne bi zgazila", a i pre ovoga život joj je obeležen velikom tragedijom.

- Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana pre dva meseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah streljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor - rekla jedna od prijateljica žrtve.

Meštani kažu da je jedan od njih od ranije poznat policiji.

Osumnjičeni LJ.N.

Foto: Privatna arhiva

- Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogvicu - priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.

Dodaju i da su muškarci polomili sve po kući nesrećne žene.

- Prijavljujemo ih policiji, ali džabe, policija dođe oni i njih psuju! U oči ih gledaju i psuju, kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju - ispričala je uplašena komšinica.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloletnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

Lj N. je uhapšen i zadržan 48 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, dok je maloletnik priveden kod sudije za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA