≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prizori teške nesreće na Kopaoniku, polomljene sanke i kacige: Fotografije sa mesta pogibije Irene i Dragana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Inače, Irena je ćerka uglednog novosadskog doktora

  • 2
Kopaonik, poginuli Irena i Dragan Foto: Pink.rs

Na mestu tragedije u kojoj su poginuli Irena R. (35) na Kopaoniku kada su motorne sanke kojima je upravljao njen poznanik Dragan V. (39) iz Aleksandrovca udarile u drvo, ostali su stravični prizori.

Kako se vidi iz priloženog, sanke su polomljene, a pored su zaštitne kacige za glavu.

Inače, Irena je ćerka uglednog novosadskog doktora.

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva,a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.

Porodica Radumilo koja je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu, a komšije iz Veternika koje žive u Ulici Ivana Senkovića gde žive Irena i njeni roditelji i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena. Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore.


- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci Izabeli u ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Irena je završila pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Podsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

Njihova tela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo telo bilo je oko 20 metara od sanki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Markovic

    20. mart 2023 | 16:54

    Zar je vazno cija je cerka???

  • Рус

    20. mart 2023 | 19:17

    Tuga velika, jadni roditelji..Ali ako ih je bilo četvoro , šta je sa drugim parom sa drugih m.sanki? Kako su se razdvojili, šta se desilo, kako to da drugi par ne daje izjavu? Da se nisu trkali?Zašto ćute?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA