≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija otkrila 70 ilegalnih migranata u Somboru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Migranti su prevezeni u prihvatni centar gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj

  • 1
Iregularni migranti Foto: MUP

Pripadnici Radne grupe za borbu protiv krijumčarenja ljudi i iregularnih migracija, PU Sombor i Uprava granične policije pronašli su 70 iregularnih migranata koji su boravili van prihvatnog somborskog centra, saopštila je PU Sombor.

U saradnji sa Кomesarijatom za izbeglice i lokalnom samoupravom, migranti su prevezeni u Prihvatni centar gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj, saopštila je PU Sombor.

Akcija je sprovedena u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, a policija će nastaviti da preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi očuvala stabilan javni red i mir na teritoriji Zapadnobačkog okruga, navedeno je između ostalog u saopštenju.

Video: Policija u Beogradu pronašla 135 ilegalnih migranata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandokan

    22. mart 2023 | 22:48

    Vratiti ih nazad u zemlju iz koje su usli, a to su zemlje EU. Ako su vec jednom usli u EU nek tamo i ostanu, sto izlaze iz svog raja. Svi misle EU je raj pa eto, migranti nas demantuju, beze iz EU u Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA