≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Privedena jedna osoba nakon što je nađen muškarac bez svesti: Primetne teške povrede glave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pomoć ga je urgentno zbrinula i prevezla u kruševačku Opštu bolnicu, odakle je zbog težine povreda hitno transportovan na dalje lečenje u Niš

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Jedna osoba je privedena u policijske prostorije nakon što je u selu Gaglovo, nadomak Kruševca, policija sinoć pored puta pronašla muškarca bez svesti sa teškim povredama glave.

Rad na slučaju je u toku. RTS prenosi da je muškarac prevezen na lečenje u Niš.

Kako taj medij nezvanično saznaje, reč je o meštaninu starom 76 godina.

Hitna pomoć ga je urgentno zbrinula i prevezla u kruševačku Opštu bolnicu, odakle je zbog težine povreda hitno transportovan na dalje lečenje u Niš.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кruševcu uhapsili su M. M. (1991) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio

krivično delo teška telesna povreda.

M. M. se sumnjiči da je sinoć, nakon svađe, u selu u okolini Кruševca, udario u glavu sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca, koji je potom pao i zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Кruševcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA