≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stravičan detalj slučaja "deteta iz kade": Živela sama iza zaključanih vrata WC-a, otac ponekad dolazio

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio"

  • 23
Uroš Pašajlić, Nasilje u porodici, Zvezdara, Mirijevo Foto-Ilustracija: Nikola Tomić, Shutterstock

Uroš Pašajlić (38), otac "devojčice iz kade", uhapšen je juče u štek stanu na Karaburmi, a tokom istrage ovog slučaja sa Zvezdare, pojavili su se novi stravični detalji.

"Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo satn je bio pun smeća", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan u koje povremeno obilazi.

"Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi", rekao nam je sagovornik.

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera, a uhapšen je juče.

"Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.


Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Sve što do sada znamo o slučaju "devojčice iz kade" sa Zvezdare pročitajte OVDE.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    29. mart 2023 | 12:23

    Ovo je prosto neverovatno. Duša me boli zbog ovog deteta. Ne mogu da verujem da niko u zgradi nije primetio čudna dešavanja. Nemoguće. A sad pričaju. Dete pod hitno dodeliti porodici koja će da je voli, pazi i izleči njene traume. Mora da ima i okruženje dece. Ovo je pretužno. 😥

  • Djuro

    29. mart 2023 | 12:27

    Kakav retard od coveka , unistiti zivot jednom detetu , koje treba da se raduje , trci , smeje ... On zatvorio , ubio mu dusu , tuga :-( , tukao bi ga dan noc, stoka bolesna

  • rudar

    29. mart 2023 | 12:45

    Da li je moguce da policija nije iskrivila od batina ovog monstruma?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA