≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo profil "oca iz pakla" sa Zvezdare: Uroš danas iznosi odbranu pred tužiocem

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedino su osobe koje nemaju osećaj empatije da urade tako nešto, tvrdi sagovornik portala Telegraf.rs

  • 4
Uroš Pašajlić, kuća Karaburma Foto: Ustupljena fotografija, Marko Jovanović

Uroš Pašajlić (38) svoju osmogodišnju ćerku je, kako se sumnja, godinama držao zatočenu u stanu. Devojčica je u stanu bila sama, vremen je provodila zaključana u kupatilu, i tek povremeno bi je obilazio. Nije dobila priliku da se seocijalizuje, nije vođena lekaru, niti je upisana u školu. Mnogi se pitaju kakva bi osoba bila u stanju da tako nešto uradi svom detetu.

- To je čist, klasičan psihopata. Čovek koji maltretira svoje dete na taj način ne može da bude ništa drugo osim psihopata. Psihopata ima raznih - u politici, nauci umetnosti - ali ovo je klasični psihopata u kriminalu - objašnjava sagovornik Telegrafa.

Napominje da kod takvih osoba nema znakova empatije i zato su sposobne da urade tako nešto.

- To samo dve kategorije ljudi mogu da urade - duševni bolesnici i psihopate. Duševni bolesnici nisu krivično odgovorni, a psihopate su potpuno odgovorne i treba ih kazniti što većom kaznom zato što su u pitanju stoprocentni povratnici. Ukoliko ne dobiju odgovarajuću kaznu, garantovano je da će da ponove delo - dodaje.

Podsećamo, Pašajlić je uhapšen juče u štek stanu na Karaburmi, a tokom istrage slučaja pojavili su se novi detalji.

- Devojčica (8) je živela sama u tom stanu, on je ponekad dolazio i obilazio je. Živela je u kupatilu, zaključana. Ključ je bio sa spoljne strane brave. Kada je otključano, ona je nađena u kadi, obučena. Nije imala vidljive povrede, ali je bila u katastrofalnom stanju. Ceo stan je bio pun smeća - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodao je da je Ivana L. (47) ispričala policiji da on drži dete u stan u koje povremeno obilazi.

- Došla je u stanicu sa vidnim teškim povredama na licu. Rekla je da ju je Uroš udario glavom u nos i da misli da joj ga je polomio. Tada je navela da je saznala da on ima ćerku koju drži u stanu u Mirijevu i koju samo povremeno obilazi - rekao nam je sagovornik.

Od trenutka kada je nađeno dete, za Urošem je bila raspisana potera.

Video: Šta biste uradili da znate da neko nekoga zlostavlja? Pitali smo sugrađane, a on je šokirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    30. mart 2023 | 08:46

    Drzati ga 40 dana bez hrane i bode posle zna se streljanje.Da se uvede smrtna kazna.

  • Aki

    30. mart 2023 | 09:06

    Ma kakav tužilac i iznošenje odbrane,treba još da dobije psihijatrijsko veštačenje,boravak u nekoj klinici,gde će da spava u udobnom krevetu,jede i pije kao i ostali bolesnici/pacijenti...Ne,on nije za tako nešto,baciti ga doživotno u samicu,s vremena na vreme da ga teški robijaši propuste kroz šake,pa tako u krug! I to mu je blaga kazna u odnosu na sve što je uradio jadnom detetu😔.

  • Boža zemunac

    30. mart 2023 | 09:02

    Adekvatna kazna je, javno vešanje sotone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA