≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo iz Jagodine za "Telegraf.rs" o ubistvu majke petoro dece: Obdukcija otkrila jezive detalje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrea je 10. žena u Srbiji koja je ubijena u nasilju u porodici

  • 16

Bojan Manojlović (46) iz Jagodine koji se sumnjiči za ubistvo Andre Kocić (35) u Višem javnom tužilaštvu branio se ćutanjem. Nesrećnu ženu osumnjičeni je nasmrt pretukao.

Andrea je 10. žena u Srbiji koja je ubijena u nasilju u porodici.

Prema našim informacijama njemu je sud odredio pritvor do 30 dana zbog teškog ubistva.

O ovom jezivom ubistvu za naš portal oglasilo se Više javno tužilaštvo u Jagodini.

- Obdukcija tela ubijene je završena, ali u pisanoj formi nije stigla. Osumnjičeni se tereti da je oštećenu lišio života tako što joj je zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i telu.  On je saslušan u sredu i branio se ćutanjem. U Višem javnom tužilaštvu protiv osumnjičenog nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Osumnjičeni je uhapšen u Jagodini - kažu za "Telegraf.rs" iz VJT u Jagodini.

Andera je bila u fazi razvoda sa suprugom sa kojim je imala petoro dece. Prema rečima komšija, od njega je odlučila da se razvede jer ju je zlostavljao u braku. Pre nekoliko meseci upoznala je Bojana koji ju ubio nakon rasprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    31. mart 2023 | 16:21

    Jadna žena. Jadne sve ubijene žene. Jadan nam zakon,jadno nam sudstvo. Toliko žena i toliko dece je ubijeno i to od strane muževa a deca od strane oca,za tako kratko vreme. I biće još više nažalost. Ubije debilčina ,brani se ćutanjem,odspava u toplom uz hranu i tv koju godinicu mica dobra,lepo se ponašao i ajde kućici. Molim vas uvedite mogućnost u zakonu ,pošto ih vi mazite,da dobrovoljci mogu da presude tim monstrumima,evo prva bih se prijavila. Pokažite šta sam mu uradila i kažite sledećem prvom da će biti moj predmet obrade pa mu neće pasti na pamet da razbije glavu ženi ili ćerki

  • maki

    31. mart 2023 | 17:43

    Svaka cast za petoro dece. Ali da li je realno da zene ne mogu bez one stvari? Aman petoro rodila, posvetis se sebi i decici, a ne da idu od jednog do drugog kao da ima 23.....

  • Boca

    31. mart 2023 | 16:24

    Bas nije imala srece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA