Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasotinčani koji su udarali i pokušali da iznude novac mladiću oslobođeni, ukinut im pritvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napali mladića i tokom vožnje u kolima ga više puta udarili

  • 0
Policijski uviđaj Foto: Milena Đorđević

Protiv S.U. i M.S. sa područja opštine Vlasotince, Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je, nakon preduzetih dokaznih radnji, odbacilo krivičnu prijavu podnetu zbog krivičnog dela iznuda u pokušaju, jer je utvrđeno da osumnjičeni prema podnosiocu prijave nisu učinili krivično delo.

Po predlogu tužilaštva prema osumnjičenima je ukinut pritvor.

Protiv podnosioca krivične prijave koji je lažno prijavio dvojicu osumnjičenih, Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu podnelo je optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo lažno prijavljivanje i predložilo da se oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci.

Podsetimo, u martu ove godine oni su pozvali oštećenog mladića da izađe ispred kuće i uđe u automobil koji je vozio S. M, kao i da ga je U. S. tokom vožnje više puta udario pesnicama, zahtevajući da mu da novac koji mu navodno duguje, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije koje je tada izdato.

Video: Mladića ugurali u auto, odveli ga u stan i mučili 3 dana: Snimak hapšenja otmičara u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA