≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Jovana Balašević posle saznanja Telegrafa da ju je zlostavljao muž

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku"

  • 4
Jovana Balašević Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici, saznao je Telegraf, a ona je potvrdila te tvrdnje.

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razumite me - rekla je za Blic.

Kako saznajemo, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako saznajemo iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Video: Muškarac je udara pesnicom u glavu, šamara i davi: Snimak zlostavljanja žene u Mladenovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    17. april 2023 | 14:38

    Tip je verovatno potpuno u pravu. Valjda od očajnog života s njom, i šta je sve istrpeo, više nije znao šta da radi. Ona je taj dan verovatno nekom pasivno-agresivnom i sociopatskom taktikom želela da ode bez ikakvog dogovora oko dece i dr., bez ikakve odgovornosti, te da ga isprovocira. Sve zlo im je dozvoljeno danas. Tako misle i tako se ponašaju.

  • JO

    17. april 2023 | 13:46

    Od onakve majke ispade ovo.

  • Mića

    17. april 2023 | 18:56

    Realno svakom dođe ponekad da zaključa svog supružnika. Nije to ništa čudno. S kim da se posvađaš kako treba ako ne sa svojom ženom tj. mužem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA