≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovanović ne sme da kontaktira s Jovanom Balašević i prilazi joj 30 dana: Sud produžio hitnu meru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanbračni suprug je Balaševićevu zaključao u stanu

  • 19

Rešenjem sudije Osnovnog suda u Novom Sadu, Aleksandru Jovanoviću, nevenčanom suprugu glumice Jovane Balašević, ćerke čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koja ga je 15. aprila prijavila policiji za nasilje u porodici, prvobitna hitna mera od 48 sati produžena je na 30 dana.

Kako su za Novosti rekli u ovom sudu, Jovanoviću je naloženo da ne kontaktira i ne prilazi žrtvi nasilja na period od 30 dana, odnosno do 17. maja. Ukoliko prekrši biće kažnjen shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranka ima pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu - predočava Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu.

Glumica je, prema nezvaničnim saznanjima, u subotu u popodnevnim satima došla do stana u centru Novog Sada, u Ulici Ilije Ognjanovića u kojem je živela sa vanbračnim suprugom, sa kojim ima dve ćerke, uzrasta devet i sedam godina. Ona je, kako saznajemo, došla po neke svoje stvari i da se odatle iseli. Između njih je, prema nezvaničnim informacijama, došlo do prepirke, a Jovanović, inače nekadašnji predsednik Skupštine Grada Novog Sada, je navodno zaključao vrata, ne dozvoljavajući joj da izađe napolje, rekavši joj da pozove policiju.

Jovana je pozvala svoju majku Oliveru Balašević, a ona je onda obavestila policiju šta se dešava. Posle toga, muž je otključao vrata od stana.

Inspektorima novosadske policije, Jovana ispričala da ju je Jovanović vređao, i da maltretiranje traje od septembra prošle godine, da je vanbračni suprug sa kojim ima dvoje male dece, naziva ludačom i govorio da treba da pije tablete i da se leči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    19. april 2023 | 14:29

    A da li bi policija reagovala da je zena ne poznata???? Bas me interesuje??? Ako zenu muskarac prebije,dolaze tek tada?? Niko ne sme da trpi nasilje,ni zena,ni muz,ni deca po skolama!!!! Vratiti bre vojni rok podhitno!

  • Bgd

    19. april 2023 | 17:33

    Ova žena mi je veoma antipatična, a i njena majka takođe.

  • Sale

    19. april 2023 | 16:12

    Sve koje pucaju na visoko nisko padnu! Nazalost je tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA