Vreme čitanja: oko 1 min.

Naložena obdukcija tela mladića koji je pronađen mrtav u prihvatnom centru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Našla ga je, nažalost, baš tetka kojoj je došao u posetu i koja je, zajedno sa jednom devojkom koja živi u Centru, izašla iz sobe da vidi da li D. R. dolazi

  • 0
Pronadjeno telo muskarca, Obrenovacki put Foto: Nikola Anđić

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom D. R. (20), čije je telo, u lokvi krvi, pronađeno u prepodnevnim satima u prostorijama Prihvatnog centra na Čukarici, na Obrenovačkom putu, kako bi se utvrdilo da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

Ispred Prihvatnog centra, u kojem žive raseljene porodice sa Kosova i Metohije više od 20 godina, okupio se veći broj tamošnjih stanara koji su u neverici zbog onoga što se desilo.

- Izgubili smo jedan mladi život. Ne znamo tačno šta se, kako i kad dogodilo. U svakom slučaju, otišao je jedan mladi život... - kaže za Novosti jedna od tamošnjih stanarki.

Kako kažu stanari, D. R. nije živeo u prihvatnom centru, ali je često posećivao brata i tetku.

- Znamo ga kao finog dečka i baš zbog toga nam je nejasno šta se desilo - dodaje.

Slučaj je i dalje pod velom misterije, pre svega jer je telo nađeno u čudnom položaju. Navodno, D. R. je zatečen u lokvi krvi, između dva ormara.

Našla ga je, nažalost, baš tetka kojoj je došao u posetu i koja je, zajedno sa jednom devojkom koja živi u Centru, izašla iz sobe da vidi da li D. R. dolazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA