≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijateljstvo odmalena rastavio selfi? Tužna priča dvojice momaka koji su pali sa Petrovaradinske tvrđave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi

  • 0
Petrovaradinska tvrđava Foto: Nikola Bilić, Telegraf/J.S.

"Bili su drugovi od najranijeg detinjstva, iz komšiluka, strašno je šta se desilo", kaže za "Blic" rođak Stefana Lj. koji je povređen prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, dok je njegov prijatelj Lazar Đ. izgubio život. Kako dodaje, strepi se za Stefanovo zdravlje, a u mestu vlada neverica zbog svega što se dogodilo.

Kako kaže Stefanov rođak, ovaj 30-godišnjak je oženjen i ima malo dete. Od strepnje se ne usuđuje još da nazove njegove najbliže da čuje ima li novih detalja.

- Stefan mi je rod, ali znam i Lazara. To su dobri ljudi, bez ikakve loše reči. Strašno je ovo što se dogodilo. Stefan drži butik, a Lazar je radio u EPS-u. Znaju se od detinjstva, to je komšiluk. Išli su zajedno i u osnovnu školu, mislim - vidno potresen priča Stefanov rođak.

Istog godišta, obojica su zajedno odrasli u Plani kod Paraćina. Kako je došlo do toga da se nađu u Novom Sadu, rođak nije siguran.

Podsetimo, Lazar Đ. iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu. Njegov prijatelj Stefan Lj. je prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno.

Prema nezvaničnim saznanjima, obojica mladića su bili na proslavi momačke večeri.

Jedan od muškaraca je na bedemu tvrđave hteo da fotografiše ili uradi selfi, izgubio ravnotežu, uhvatio se mahinalno za muškarca koji je bio pored njega, povukao ga i zajedno su pali sa tvrđave.

(Telegraf.rs)

Video: Ekipa Telegrafa prošla čamcem po Dunavu deonicom gde su nestala trojica muškaraca, a jedan se spasio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA