Vreme čitanja: oko 2 min.

Nasilnik sa Čukarice uhapšen posle potere po njivama, tukao ženu i braću: "Mislili smo da će nas pobiti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drama se dogodila u nedelju, oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu * Nasilnik je od ranije poznat policiji i nekoliko puta je hapšen zbog nasilničkog ponašanja, uterivanja dugova i nasilja u porodici

  • 0
Policija automobil kola rotacija

Foto: Shutterstock

Nasilnik S. M. koji se sumnjiči da je suprugu pretukao i izbacio iz kuće, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije razoružan je posle filmske potere na beogradskoj Čukarici i intervencije specijalaca sa dugim cevima, koji su ga smestili iza rešetaka, prenosi Kurir.

Drama se dogodila u nedelju, oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu. Osumnjičeni S. M. je namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom "da mu nešto pomognu". Kada su otišli tamo potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju. Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udaraca otrčali su od nasilinka da pozovu policiju. Osumnjičeni S. M. pobegao je sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije.

Ubrzo je došla policija, koja je naknadno pozvala specijalce sa dugim cevima, koji su posle filmske jurnjave po njivama uspeli da ga uhvate i savladaju. Mlađi brat je posle ušivanja glave na Urgentnom centru u Beogradu pušten kući, dok je stariji sa teškim povredama zadržan jedan dan na posmatranju. On je jutros otpušten na kućno lečenje uz upozorenje lekara da dođe na kontrolni skener glave.

Osumnjičeni je zadržan 48 sati u policiji, posle čega će biti priveden kod dežurnog tužioca na saslušanje, dok mu je pištolj kojim je pretio braći oduzet. Kako se saznaje, on se sumnjiči za pokušaj ubistva dva brata i fizičko maltretiranje supruge zbog čega će mu najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana.

Kako se nezvanično saznaje iz istrage, S. M. se sumnjiči da je godinama tukao suprugu. Žena je u strahu da će on ubiti nju i decu ukoliko bude pušten da se brani sa slobode.

On je od ranije poznat policiji i nekoliko puta je hapšen zbog nasilničkog ponašanja, uterivanja dugova i nasilja u porodici.

Supruga osumnjičenog J. M. izjavila je za medije da strahuje za bezbednost svoje porodice i istakla da su deca i ona bili suočeni sa ozbiljnim pretnjama.

- Želimo da se zaštitimo i najvažnije nam je da suprug ostane u pritvoru. Nisam smela da ga prijavim policiji kada je mene napao. Ovog puta je nasrnuo na braću što samo potvrđuje da je opasan. Ukoliko bude pušten da se brani sa slobode strahujemo da može da napravi neko zlo - poručila je uplašena žena.

Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi, jedan od dvojice napadnutih je u policiji izjavio da je mislio da će ih S. M. pobiti.

- Bio je pod dejstvom narkotika, videli smo da drži pištolj i pokušali smo da ga smirimo, ali nas je on napao i mahnito počeo da udara pištoljem u glavu - izjavio je u policiji jedan od napadnute braće I. M.

(Telegraf.rs)

Video: Sa lisicama i rukama na leđima: Snimak privođenja osumnjičenog za pokušaj ubistva u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA