Proverava se da li je bio pijan ili drogiran: Evo šta čeka dečaka koji je izvršio masakr u školi

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu otac izvršioca ovog teškog dela je uhapšen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aljdin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marina

    04. maj 2023 | 11:37

    Nastavnicima i skolama su vezane ruke. Losi zakoni da ucenicima ne mozes nista. Na nastavnike nasrcu ucenici i roditelji, pa u kojoj normalnoj drzavi to ima a da nema kazne? U skolama se unosi alkohol i pusi se, ugorzavaju se oni ucenici koji ne zele da ucestvuju u tome i koji zele da od svog zivota nesto naprave. Ovo dete je ocigledno bilo veoma inteligentno, ali tanka je linija izmedju genijalnosti i ludosti. Nije ga drustvo prihvatilo, zvali ga streber, da li je to razlog da ubijes svoje skolske drugove i nastavnike? Zasto roditelji nisu nesto preduzeli kada im se pozalio da ga drustvo izbegava? Ne mozes nikoga da nateras da te voli, pa tako i decu ne mozes da nateras da se druze sa nekim ko im ne odgovara. Roditelji vodili sina u streljanu sa 12.godina, da li je to normalno i drzati toliko oruzja u kuci, zasto? Treba hitno zabraniti drzanje oruzja svima koji nisu u policiji, vojsci, specijalnim snagama....i kaznjavati velikim kaznama one koji drze nelegalno oruzje u kuci. Isto tako treba odmah pozvati na odgovornost sve roditelje i decu koji lajkuju ovaj cin masovnog ubistva i koji se zavitlavaju noseci plasticne pistolje plaseci decu u skoli. To nije normalno da roditelji dozvoljavaju da im se deca tako ponasaju.

  • Grin

    03. maj 2023 | 19:22

    A pre neki dan Kristijan Golubović izigrava nastavnika i držao predavanje deci i to u skoli,kao da u Srbiji nema ljudi na kojima deca trebaju da se ugledaju i budu im uzor,nego promovesemo najgori sljam na televiziju koji im je 24h,dostupan,pa sta onda da očekujemo od našu decu,kad im se servira sve ono na pinku,hapi zaradi neku bednu zaradu,a sve dečje zabavne obrazovane emisije su ukinute na skoro svim televizijama,e sve će nam se vratiti i obiti o glavi al bice kasno za popravni,valjda iz ovakve tragedije nažalost treba da naučimo nešto što u buduće treba da menjamo u celokupnom društvu...

  • Grof Bokula

    03. maj 2023 | 17:36

    Čeka ga 20 ruku da ga miluje po kosi, mali neće ovo preživeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA