≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Puškomitraljez, gasni pištolj, lovačka puška... : Hapšenje u Velikoj Plani, naoružan do zuba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policijski službenici su pretresli njegovu kuću i pomoćne prostorije

  • 4

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, Policijske stanice Velika Plana, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su Ž. M. (57) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policijski službenici su, pretresom njegove kuće i pomoćnih prostorija, pronašli puškomitraljez M-72, poluautomatsku pušku M-59, lovačku pušku bez fabričkog broja, gasni pištolj, 1.581 puščani metak kalibra 7,62 mm, 49 puščanih metaka neutvrđenog kalibra, 2 okvira za automatsku pušku, sve u nelegalnom posedu, kao i jednu vazdušnu pušku, koja je bila propisno prijavljena.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    6. maj 2023 | 15:34

    Koji je to kreten.U zatvor na duzi period za primer drugima da znaju sta ih ceka.

  • Plana

    6. maj 2023 | 20:12

    Taj čovek je jutros ušao u autobus iz Velike Plane za Smederevo, nosio je sa sobom pistolj i pušku. Sva sreća pa je interventna sačekala na stanici u Skobalju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA