Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je čovek kojem je masovni ubica Uroš B. kobne noći ukrao auto: Otkrio nam je detalje horora

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Prijavili smo krađu. Prošlo je 15, 20 minuta dok nisam dobio policiju. Veza je bila preopterećena"

  • 15

Kuća Jovana Markovića u selu Šepšin bila je na meti osumnjičenog za višestruko ubistvo u selima kod Mladenovca i Smedereva Uroša B. Auto kojim se osumničeni vozio do Malog Požarevca, gde je prešao u taksi, upravo je njegovo vlasništvo.

Neposredno pre nego što se krađa dogodila, Jovan se srećom vratio kući, izbegavši susret sa počiniocem terorističkog čina, kako su predstavnici najviših državnih institucija okarakterisali zločin.

Prvi prozor do garaže je prozor dečije sobe u kojoj su u momentu krađe spavala dvojica dečaka. Na sreću, roletna je u toj sobi kobne noći bila spuštena, te deca nisu primetila kada se upalilo svetlo kod garaže, koje se aktivira na senzor. Da se išta desilo drugačije, možda bi se i deca našla oči u oči sa ubicom.

"U noći pucnjave sam čuo auto kako se pali u garaži. Bio sam na društvenim mrežama, na telefonu. Nisam bio siguran šta sam čuo. Međutim, posle toga sam čuo da izlazi iz garaže. Izašao sam, otključao vrata, pogledao, auta više nije bilo u garaži. Otišao sam u sobu da vidim da nije možda ćale slučajno, međutim, on je bio u sobi. Izašli smo posle zajedno da vidimo šta se desilo. Pozvali smo par brojeva.

Prijavili smo krađu. Prošlo je 15, 20 minuta dok nisam dobio policiju. Veza je bila preopterećena. Tek kad sam krenuo po auto saznao sam šta se dešava", objašnjava Jovan Marković u razgovoru za Telegraf.rs.

Navodi da nije znao pojedinosti zločina.

"Čuo sam da je neko pobio ljude po Duboni i Malom Orašju, ali ne da je to bilo onog momenta kad smo mi krenuli po kola sa drugarom. Tada kada sam krenuo, nisam znao da je to ista osoba. Inače ne bih ni krenuo", dodaje.

Kako smo već pisali, auto je pronađen u Malom Požarevcu kod spomenika. Auto još uvek nije kod njega, a nisu ni lična dokumenta.

Dodaje i da je rezervoar auta bio gotovo pun.

"Bilo je minimum 70 litara. Skoro pun rezervoar. Mogao je da napusti teritoriju Srbije. Baš to. Mogao je da pređe 700 km."

Podsećamo, ukradeni automobil pronađen je oko 23.45 sati. Kako je prethodno kazao otac našeg sagovornika, 150 metara od auta pronađen je i novčanik sa dokumentima.

Ispričao nam je i da se Uroš B. "mercedesom" zaglavio u kaljuzi, pa nastavio peške.

"Verovatno je video svetla pa krenuo kroz vinograd ka obližnjim košnicama, a potom i njihovoj kući, ali mu se puška zaglavila dok je prolazio kroz trnje i tu ju je odbacio. Sin je hteo da ostane napolju da ispuši još jednu cigaretu, ali je bilo hladno. Da je ostao i da su se sreli, možda bi nastradao", rekao je R. M.

(Telegraf.rs)

Video: Razbijeni prozori, policija je zapečatila: Ovo je kuća u kojoj je živeo masovni ubica Uroš B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    7. maj 2023 | 16:09

    Auu, sve sami teoretičari. Zar vi zaista mislite, da se ne može proveriti da li je pozivao policiju sve vreme?Taj narod je bio šokiran kao i svi ostali, pored televizora. Ako mu je bio ključ u autu, pun rezervoar bio je u njegovoj kući, dvorištu. Narod po selima nema još tu bojazan da će nekome pasti na pamet da udje u dvorišta. Policija je ta koja je tu sve da proveri.

  • DR

    7. maj 2023 | 15:20

    Mnogo cudnih sumnjivih stvari u izjavi:1.Kljucevi u autu (auto na izvolte) 2.Pun rezevoar 70l. 3.Miliciju ne moze da dobije 20min.(Lopov moze da pobegne min.20km) 4.Neko ti pali auto ti ne reagujes ili kao ne cujes.Mnogo,mnogo čudnih nelogicnosti.!!!Daj Boze da grešim.

  • Semajlirane_pufne

    7. maj 2023 | 15:21

    Ovaj sumnjiv kao penal na ivici sesnaesterca!!izgleda to jedino selo u Srbiji gde tako udje ko hoce u otvorenu garazu i posluzi se autom i to je sasvim normalno...imam garazu 20god a ne secam se da sam ga 2xubacio u garazu osim kada su neke nepogode!!jos kaze dugo vergla auto sto znaci ako je mercedese 123-ka znaci da je imao vremena i da izadje i da bar vidi ko pokusava da ukrade auto ako vec nista nije znao,jos mu ostavio i novcanik na izvolte sa nekih 200-300€ taman da pobegne...ovog na detektor lazi odmah!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA