Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor u čačanskom taksiju: Muškarac nožem i pištoljem pretio ženi koja ga je vozila na zadatu adresu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je bilo u redu dok taksistkinja nije krišom pozvala dispečerski centar, a nakon što su se javile kolege, čulo se vrištanje koleginice

  • 7
Čačak, taksi Foto: RINA

Protiv muškarca iz čačanskog naselja Atenica P. Z. podneta je krivična prijava jer se sumnjiči da je taksistkinji koja ga je vozila na zadatu adresu pretio nožem i pištoljem.

- Prvo ga je odvezla do kuće u Atenici, a kasnije je zakazao vožnju do Ovčar Banje. Sve je bilo u redu dok taksistkinja nije krišom pozvala dispečerski centar, a nakon što su se javili kolege su čule njeno vrištanje. Odmah je bilo jasno da nešto nije u redu - kažu za RINU zaposleni u taksi udruženju AS.

Nakon primljenog poziva nekoliko taksi vozila iz ovog udruženja uputilo se na lokaciju na kojoj je poslednji put locirano vozilo njihove koleginice u nameri da je spasu.

- Kad su stigli videli su automobil koleginice i preprečili su put. Nju su smestili u jedan, a napadača u drugi automobil i odvezli su ih do policijske stanice. Napadač nije pružao otpor - dodaje sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, P. Z. se ranije lečio u specijalizovanim ustanovama i ovo mu nije prvi incident ove vrste.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija tragedije na Pančevačkom mostu: Kako je nastradao Slobodan Lukić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    8. maj 2023 | 17:19

    I opet će ga sudije, socijalne službe i lekari puštati na slobodu sve dok nekog ne ubije, a i tad će ga osloboditi jer je psihički bolestan. Biće malo u bolnici pa će ga za par godina pustiti da opet ponovi isto, i tako u nedogled...

  • DARKO 100%

    8. maj 2023 | 17:18

    Mi smo drustvo ne koje je dotaklo dno dna , nego je u zivom blatu bez dna

  • Mi

    8. maj 2023 | 17:50

    Idiota u buvaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA