≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

V.R. (34) koji je ubio devojku u Novom Sadu već prijavljivan za nasilje nad njom: Imao zabranu prilaska

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je već imao prijavu za nasilje

  • 66
Novi Sad pucnjava Foto: Nikola Bilić

Muškarac V.R. (34) koji je danas ubio svoju devojku (26) u solariju u Novom Sadu, već je bio ranije prijavljen, saznaje Telegraf. rs. Njemu je bila određena zabrana prilaska devojci, a oduzeto mu je i svo oružje zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja.

Pretpostavlja se da je ukrao oružje kojim je danas počinio zločin.

Podsetimo, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, momak je uleteo u jedan solarijum u gradu, a zatim pucao u svoju devojku. Devojka (26) je premunila na licu mesta.

Posle toga, on je pucao sebi u glavi, i preminuo je od zadobijenih povreda.

Ekipa Hitne pomoći, prema našim informacijama slučajno je prolazila pored salona i ragovala na licu mesta, ali i posle pokušaja reanimacije nije bilo spasa za devojku.

"U dva minuta do 17, prolazili smo i pozvali su nas na lice mesta, u roku od nekoliko minuta došla je i druga ekipa i reagovala u rekordnom roku, ali nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt", rekao nam je dr Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći.

Devojka je inače vlasnica poznatog salona u tom gradu, a na mesto tragedije je stigla i njena porodica, javlja naš reporter.

Pucao s ulice

V.R. je prema našim informacijama, pucao u salon već sa ulice. Razbio je staklo, a onda je ušao u pucao još jednom u devojku, a radnica koja se u tom trenutku nalazila u salonu je istrči iz lokala i pobegne. Zatim je pucao i sebi u glavu.

Prijava za prethodno nasilje je od 25. aprila.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi Beograđanin poslao jaku poruku celoj Srbiji nakon dva stravična masakra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    10. maj 2023 | 18:31

    Koliko puta sam napisao da je kazna zabrane prilaska potpuno IDIOTSKA ukoliko nasilnik NEMA NA SEBI ODASILJAČ a potencijalna zrtva PRIJEMNIK koji ce reagovati na 500m. I ako krene da se priblizava zrtva dobija inormaciju i geo lokaciju NASILNIKA I MOZE DA REAGUJE. I morala binda postoji glasovna poruka upozorenja nasilniku da se ne priblizava zrtvi nasilja i da to moze citi okolina a i zrtva da zna da se nasilnik priblizava. OVO KE LAKO NAPRAVITI I SPROVESTI. Ovako je sve to MRTVO SLOVO NA PAPIRU, IDIOTIZAM ZAKONODAVCA jer ocigledno se ne sorecavaju ubistva. Nedavno je jedan takav ZAKLAO NA PIJAVI ZENU. Aman dajte malo mozga i nego mora da prati NASILNIKA KOJI MORA DA IMA NANOGICU i ako se priblizi i pridje zrtvi na manje od 100 metara, mora automatski da dobije 10 godjna robije. OVO U SRBIJI JE ZLO NEVIĐENO kako niko nema mozga, jer zakoni stite olose, kriminalce,silovatelje, pedofile, ubice, prevarante ali ne i zrtve navedenih.

  • Reciklirani

    10. maj 2023 | 19:24

    Kakva bre zabrana prilaska. To bi imalo smisla samo ako bi ga cipovali, a njoj Dali privezak da nosi sa sobom. Pa njega da struja savija od bolova ako pridje na 200m. Ovako papir mogu okaciti macku o rep.

  • Zox

    10. maj 2023 | 18:40

    Šta nam ovo govori, da nažalost policija i zakon nemože nikog da zaštiti, monstruma nemože niko da zaustavi, mislim da ga ni zatvor ne bi odvratio od njegove namere, zato je jedino rešenje njegova eliminacija na prvi znak nasilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA