≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac i devojčica pokošeni u zaustavnoj traci na Milošu Velikom: On stradao, nju prevoze u bolnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je sa povredama prevezena u bolnicu

  • 9
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Oko 18.35 časova na putu Pepeljeva - Lajkovac, na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Beogradu, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba stradala, a dete povređeno.

Do nesreće je došlo kada je teretno motorno vozilo udarilo muškarca I.Ž. i dete A.Ž. koji su se nalazili pored svog vozila u zaustavnoj traci. 

Muškarac I.Ž. život je izgubio na licu mesta, a devojčica je sa povredama prevezena u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    28. maj 2023 | 20:10

    Saučešće porodici. Na istom autoputu lik pijan se zakuca u odbojnik. Ja stanem u zaustavnu, kiša pada, šleperi zuje prvo zovem 194 kažem da ne znam tačno gde sam, oni me stave na čekanje posle minut kaže zovite 032194.čovek izlazi iz kola vidno nacugan viče nije mi ništa. Ja sad zovem 192 javi se neka riba kaže morate zvati saobraćajnu policiju i izdiktira mi 7 brojeva. Ja se okrenem i odem.. Toliko o organizaciji hitne službe

  • BS

    28. maj 2023 | 21:28

    Tragedija, pogibe mlad čovek, daj Boze da sa detetom bude u redu. A kako ih je ovaj "profesionalac" pokosio u zaustavnoj traci? Šta će on tamo? Ljudi moji, nije ovo prvi slučaj. Zato, ako se desi peh na autoputu, izadjite iz auta, preskočite bankinu, pa zovite pomoć ali je čekajte u njivi, NE na drumu. Ludaka na sve strane, i u gradskoj voznji, a kamoli na autoputu. Tamo kao da su pušteni sa lanca.

  • T

    28. maj 2023 | 20:05

    Pa kako? Zaboga, kako?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA