• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji optužnice protiv Stojana osumnjičenog da je ubio devojčicu u Ripnju: Skidao je i ubadao nožem u vrat

, Telegraf
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula

  • 2
Ripanj ubistvo

Foto: Facebook, Nikola Anđić

Protiv Stojana I. (37) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je 10. aprila u Ripnju, na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Optužnicom, koja je danas predata Višem sudu u Beogrradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavljaju krivična dela Teško ubistvo i Teško ubistvo u pokušaju.

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom produži pritvor jer postoje osobite okolnosti ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i jer je za krivična dela za koje se tereti propisana kazna zatvora preko 10 godina, odnosno jer su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Facebook, ripanj  Stojan Ilić

Foto: facebook, Stojan I.

Postoji opravdana sumnja da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan I. je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Nakon toga je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom.

Ubrzo nakon toga je uhapšen.

Video: Deka ubijene devojčice otkrio sve šta se dešavalao u kući pre i nakon stavičnog zločina u Ripnju

(Telegraf.rs)

Video: Potresna ispovest izbodenog ujaka ubijene devojčice: Detalji stravičnog zločina u Ripnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA