Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika akcija hapšenja u Kraljevu: Prevarili 15 porodica za stolariju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenoj S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 1
Balkanski kartel hapšenje policija narkotici droga Printskrin: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su S. B. (22) iz Kraljeva, odovorno lice PD „Exprespvc“ DOO Kraljevo, zbog zloupotreba položaja odgovornog lica.

Sumnja se da je S. B. u ime PD „Exprespvc“ zaključila ugovore o sufinansiranju mera energetske sanacije sa Gradom Kraljevom i korisnicima subvencija, po kojem se ovo privredno društvo obavezalo da izvede radove na isporuci i ugradnji stolarije za ukupno 15 korisnika.

Četrdesetosmogodišnji osumnjičeni, za kojim se traga, kao drugo odgovorno lice ovog privrednog društva je, kako se sumnja, naveo korisnike subvencija da PD „Exprespvc“ na ime isporuke i ugradnje nove PVC stolarije uplate 1.320.478 dinara.

S. B. i četrdesetosmogodišnji muškarac se sumnjiče da su novac podigli sa tekućeg računa „Exprespvc“ i iskoristili za sopstvene potrebe.

Osumnjičenoj S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resava 88

    26. jun 2023 | 16:24

    Zar se čekalo da prevare 15 porodica,hapsiti kod prve prevare kao kriminalce,to bi bila pravda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA