Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretukao bebu, silovao suprugu dok je plakala i trpela jake bolove: Nasilnik sa Zvezdare ostaje iza rešetaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici

  • 2
Okružni zatvor u Beogradu, CZ Foto: Nikola Tomić

Viši sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Vukašinu M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

Pritvor mu je produžen jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka i koje ukazuju na to da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rečeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici, saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu protiv njega. On je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu. U okviru istrage njegova vanbračna supruga, odnosno žrtva silovanja, ispitana je iz posebnih prostorija u Višem javnom tužilaštva u Beogradu putem video linka, kao posebno osetljiv svedok.

Grupa za koordinaciju izradila je plan podrške žrtvi, sve službe preduzimaju aktivnosti iz svoje nadložnosti kako bi se žrtvi pomoglo u daljem životu. Naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta. Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija zločina u Ripnju: Stojan (38) silovao i ubio devojčicu (16) pa joj izbo porodicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    30. jun 2023 | 16:19

    Ovom treba 40 god. zatvora! Dete od 6 meseci da udaraš krvnički je za svaku osudu max kazne. Gde će ti duša maloumniku? U zatvoru da doživiš ništa manju bol koju si naneo nevenčanoj supruzi🤮

  • Boban

    30. jun 2023 | 16:02

    Na robiju barabu. Šta čeka čuveno srpsko sudstvo. NEZAVISNO. KOLIKO GODINA TRAJU POSTUPCI DILERIMA DROGE, UBICAMA, SILOVATELJIMA. PA SVIMA JE VIŠE SMEŠNO ŠTA ADVOKATI RADE. EVROPSKI I SVETSKI FAZONI U IZRUGIVANJU PRAVDI.. E, SRBIJO, NA PUTU U EVROPI. NE ZNAM ŠTA LI ĆE TE TAMO?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA