≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokser koji je brutalno prebio čovek na splavu je sin tužiteljke, brat mu je advokat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, mladiću slomljena lobanja

  • 11
Petar Peki Mauković Foto: Facebook/P.M.

Petar M., poznati bokser, koji se sumnjiči, da je kao radnik obezbeđenja brutalno prebio mladića na jednom brogradskom splavu u petak veče, sin je tužiteljke Lj. M., zaposlene u Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saznaje "Telegraf.rs".

Njega će, kako saznajemo braniti rođeni brat, advokat S. M. Ova tužiteljka zimus se u medijima oglašavala u napadima na glavnog javnog tužioca, iako su sve prijave ove i drugih tužiteljkih odbačene kao neosnovane od strane najviših tužilačkih organa.

Ona je prošle godine optužila svoju saradnicu K.M., sa kojom je delila kancelariju, da joj je tokom mesec dana ukrala par hiljada dinara iz novčanika. Ova priča je odmah dospela u medije, iako je glavni javni tužilac podneo krivičnu prijavu protiv NN lica nadležnom Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo tužilaštvo je krivičnu prijavu odbacilo kao neosnovanu.

Podsećamo da je Lj. M. jedan od zamenika javnih tužilaca koji nisu bili prošli reizbor 2009. godine, ali je 2012. godine odlukom Ustavnog suda vraćena na funkciju.

U VJT u Beogradu, u kojem radi i majka nasilnika, danas treba da se održi saslušanje osumnjičenog Petra M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo tesko ubistvo u pokušaju, jer je, kao radnik obezbeđenja jednog beogradskog splava brutalno prebio gosta lokala slomivši mu lobanju. Doktori se još uvek bore za život žrtve ovog boksera.

Inače,  u VJT ne žele da kometarišu to što im je okrivljeni sin koleginice i poručuju da će P.M. biti procesuiran u skladu sa zakonom, kao i svaki drugi okrivljeni.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    3. jul 2023 | 09:27

    Znaci onaj sto je zavrsio u bolnici sa teskim telesnim povredama I zivotno ugrozen bice definitivno kriv a ovoj nasilnik ce moci u Elitnu zadrugu ???

  • Wlada

    3. jul 2023 | 09:00

    Znači u prevodu,unapred oslobođen. Država Srbija ima fenomenalne zakone, ali nažalost mislim da nigde nema takve korupcije kao u sudstvu i tužilaštvu, čast izuzecima. Jer u kojoj normalnoj državi mogu da šetaju slobodno ljudi, koji imaju više desetina, neki i više stotina krivičnih prijava?!!

  • Boban

    3. jul 2023 | 09:04

    Sad znamo koliku kaznu će da dobije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA