"Audijem" divljao skoro 250 na sat na auto-putu u Beogradu: "Isekli" ga iz saobraćaja presretačem

Presretačem su u Beogradu zaustavili i isključili iz saobraćaja četrdesetsedmogodišnjeg državljanina Hrvatske

Komentari

  • Mihael Radosavljević

    5. jul 2023 | 10:27

    Ako se u Srbiji ne mogu voziti automobili preko dozvoljene brzine 130km/h onda ne bih trebali ni da se kao takvi mogu registrovati i voziti na putevima Srbije. Ili kupiš auto platiš ga 20,000-100.000 i više i onda nesmeš da ga voziš. Ko je lud?

  • Mare

    3. jul 2023 | 22:17

    Meni su presretaci nevidjeni idiotizam.Investiraj u kamere lepo i salji kazne.Ako ne plati,na sledecoj registraciji ne moze da registruje vozilo i zdravo.Ako je taj koje je vozio 250 divljak i ugrozava saobracaj,presretaci su isto sto i on.Ne voze presretace ni Dusan Borkovic ni Mikica Vesnic.Vozi obican pandur koji je prosao neku kvazi obuku voznje.

    • 4. jul 2023 | 16:12

      Baraba

      @Mare

      Pošto se radi o stranom državljaninu, ne može se očekivati da će platiti kaznu pre sledeće registracije. A kako je vozio brzinom većom za 100km/h u odnosu na ograničenje, ovo bi se moglo podvesti ne samo kao nasilnička vožnja, već ugrožavanje opšte bezbednosti i sigurnosti iz Krivičnog zakonika. Dakle zatvor, novčana kazna , isključivanje iz saobraćaja i obavezan psihijatrijski pregled. Pa kad odleži 6 meseci do godinu dana, plati ležarinu za auto plus kaznu, naučiće stranci kako da voze našim autoputevima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA