Vreme čitanja: oko 1 min.

Preminuo veterinar pretučen u okolini Šapca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boris je pretučen dok je pokušavao da pomogne mladiću koji je napadnut

  • 64
Boris Dražić Foto: Facebook/Boris Dražić

Veterinar Boris Dražić (44) koji je 22. jula pretučen u Bogatiću, preminuo je u bolnici, nakon što je zbog zadobijenih povreda bio u komi, saznaje Telegraf.rs.

Podsetimo, zbog napada na Dražića uhapšeni su D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (18).

Incident se dogodio u petak oko dva sata posle ponoći ispred kafića u centru Bogatića. Trojica uhapšenih su fizički napali D. M. (28) koji je bio u društvu teško povređenog kada su njih dvojica napustili lokal i krenuli kući.

- Dražić je već izašao i čekao pored automobila prijatelja D. M., za kojim su iz lokala krenula i trojica mladića i gurnuli ga, a onda je započela tuča u kojoj se ovaj branio. On je prišao sa namerom da pomogne prijatelju i u trenutku je dobio udarac od kojeg se srušio kao pokošen na trotoar. Ležao je na boku bez svesti, a nakon toga ga je jedan od mladića šutirao po telu - naveo je naš izvor.

Tuču su prekinuli policajci koji su bili u patroli nedaleko i uhapsili dvojicu mladića, dok je treći priveden u policiju nešto kasnije.

- Iako su u blizini kafića marketi i jedna banka, sigurnosne kamere na ovim objektima nisu snimile incident. Uviđaj je trajao nekoliko sati, a s obzirom da su se poklopile priče očevidaca protiv D. M. , koji je napadnut i ima lake povrede nije pokrenut postupak jer je utvrđeno da se branio od napadača koji su pohapšeni - dodao je naš izvor.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    25. jul 2023 | 17:44

    E sad lepo te junake na dozivotnu robiju ako u ovoj zemlji ima pravde.Saucesce porodici preminulog.

  • Strim

    25. jul 2023 | 17:46

    Dozivotna ljudi,dok se ne sprovede takav zakon ovo ce se i dalje desavati. Svedoci smo da se ovako nesto sve cesce desava jer su nam zakon,sudije i sudstvo komedija. Jadan covek izgubi zivot jer je branio druga,tuga do neba.

  • Miki

    25. jul 2023 | 17:57

    Zao mi čoveka. Zao mi je samo sto nemamo americke zakone jer ova trojica ne bi vise videli svetlost dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA