Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvoje male dece ostalo je bez oca: U mestu iz kog je muškarac poginuo kod Tavankuta vlada muk i neverica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo nastradalog muškarca otkriveno je kada su vatrogasci izvukli njegov automobil iz kamiona pod koji je podleteo

  • 1
Kamion, Tavankut, Subotica, nesreća Foto: Printskrin/Instagram/192.rs

U Stanišiću kod Sombora, odakle je tragično nastradali D. P. (37), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Tavankuta, vlada tuga i neverica i velika bol za sinom i bratom njihovih meštana.

Nesrećni čovek je u petak, 28. jula, posle 17 sati poginuo na putu Sombor - Subotica, kod skretanja za Tavankut, kada se u sudaru sa kamionom hrvatskih registarskih oznaka prvo zapalio njegov automobil, a zatim i teretno vozilo. Vozač kamiona je zadobio lakše telesne povrede, međutim, za D. P. nije bilo spasa.

Meštani Stanišića kažu da je u pitanju porodica koju svi poštuju, da roditelji nastradalog žive u njihovom selu i pretpostavljaju i da je bio u poseti kod njih pre tragedije, da je možda krenuo za Miletić ili se vraćao iz njega, susednog mesta gde je radila njegova majka.

- Strašno je to što se dogodilo. Ne poznajem nastradalog, ali su komšije rekle da ga se sećaju još kao mlađeg i da je dolazio u posetu kod svojih. Oženjen je bio, za njim su ostala mala deca, od četiri i sedam godina i supruga. Kažu ljudi da je živeo u Subotici. Znam da ima u tom gradu i tasta - kaže meštanka Stanišića za Kurir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ne želi da kaže ime nastradalog i navodi da se vodi kao NN lice pošto nije bilo moguće da se utvrdi identitet nakon tako teške nesreće.

U Stanišiću, ali ni u Subotici, nije poznato kada će D. P. biti sahranjen, s obzirom na to da je njegovo telo poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad.

Podsetimo, telo nastradalog muškarca otkriveno je kada su vatrogasci izvukli njegov automobil iz kamiona pod koji je podleteo. Ono je bilo u neprepoznatljivomstanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    29. jul 2023 | 23:41

    Kakva solidarnost vozaca!Jedan snima sa 100 metara a drugi se okreče i odlazi dok ni jedan ne pokusaca da pomogne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA