Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac izneo kofer oružja iz policijske stanice: Istražuje se do koga je ono trebalo da stigne

Vreme čitanja: oko 1 min.

U koferu je bilo 2.166 metaka različitog kalibra, dve ručne bombe, jednu dimnu bombu, dva improvizovana ispaljivača metaka koji predstavljaju vatreno oružje, kao i više delova oružja

  • 1
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Policijski službenik Nemanja J. (32) uhapšen je zbog sumnje da je Darku B., koji je takođe uhapšen, nameravao da preda veću količinu oružja, municije i eksplozivnih materija koje je neutvrđenog dana izneo iz PS Palilula.

Njih dvojica su lišeni slobode nakon što su iz stana u Mirijevu, u kom je policijski službenik krio oružje, 1. avgusta spakovali oružje u prtljažni kofer koji su stavili na Darkov motocikl koji se nalazio ispred stana.

Kod sebe su imali omanji arsenal oružja - 2.166 metaka različitog kalibra, dve ručne bombe, jednu dimnu bombu, dva improvizovana ispaljivača metaka koji predstavljaju vatreno oružje, kao i više delova oružja.

Kako su se obojica na saslušanju branili ćutanjem, još nije utvrđeno šta su nameravali da urade sa tom količinom oružja, niti kome je ono bilo namenjeno.

Sve detalje utvrdiće dalja istraga slučaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojadin

    4. avgust 2023 | 13:48

    Uhapšeni nije policajac već službenik zaposlen na određenim poslovima sa oduzetim oružjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA