Vreme čitanja: oko 1 min.

Žandarmerija traga za mladićem nestalim u Vlasinskom jezeru: Skuter samo nestao pod vodom

Vreme čitanja: oko 1 min.

N. M. se, zajedno sa D. D. (24) iz okoline Lebana prevrnuo sa skutera i upao u Vlasinsko jezero. D. D. je uspeo da ispliva, dok se N. M. nije pojavio na površini jezera

  • 0
Goran Cvetković, Ronilačka jedinica Žandarmerije Foto: Milena Đorđević

Ronioci žandarmerije izašli su na teren na Vlasinsko jezero kako bi nastavili potragu za mladićem N. M. (27), koji je juče oko 15 sati, posle pada u jezero, nestao ispod površine vode.

Specijalna ronilačka ekipa žandarmerije iz Beograda započela je dubinsku pretragu jezera, s obzirom na to da dosadašnja potraga nije dala rezultate.

Hitna služba dežirala je u dve smene na jezeru, a teren je pretraživala i policija, ali zbog opasnosti od nove tragedije i nepredvidive ćudi jezera, niko se nije usudio da zaroni, te su taj deo posla prepustili profesionalnim roniocima, koji su naviknuti na teške uslove pod vodom.

Podsetimo, N. M. se, zajedno sa D. D. (24) iz okoline Lebana prevrnuo sa skutera i upao u Vlasinsko jezero. D. D. je uspeo da ispliva, dok se N. M. nije pojavio na površini jezera.

Lekari Hitne pomoći iz Surdulice u dve smene dežuraju na jezeru kako bi mogli da ukažu pomoć ukoliko se mladić pojavi, a policija prečešljava teren u potrazi za njim.

Prema nezvaničnim podacima mladić iz okoline Leskovca N. M. je, kako su rekli očevici nesreće, došao na odmor iz Francuske, gde je na privremnom radu.

Prema informacijama nadležnih, roditelji mladića su obavešteni o nesreći i njihovi očevi i rođaci došli su na lice mesta.

Vlasinsko jezero je izuzetno opasno čak i za iskusne plivače. Skoro svake godine nego u njemu ostavi život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA